Tot seguit podeu trobar un seguit de recursos per a preparar la vostra participació en el procés participatiu Fem Garrotxa. 

Taula a taula Jornades Fem Garrotxa 2021:

Documents esborrany del Pla Estratègic

Documents esborrany de Diagnosi del Pla Estratègic:​
L’Observatori de la Garrotxa
L’Observatori per al Desenvolupament Sostenible de la Garrotxa és un projecte que té la voluntat de disposar de dades objectives de la comarca, per tal de tenir-ne una visió transversal que abasti diferents aspectes i que permeti seguir una evolució temporal.
Taller per infants de 3 a 11 anys.
Presentem una proposta per recollir les veus de la mainada de 3 a 11 anys a través d’una dinàmica d’una hora. L’objectiu és despertar l’interès dels i les més menudes per la comunitat i el territori, que puguin compartir les seves idees, somnis i propostes! 

Taller per adolescents de 12 a 16 anys.

Presentem una proposta per recollir les veus de joves d’entre 12 i 16 anys a través d’una dinàmica d’una hora. L’objectiu és obrir un espai perquè els joves reflexionin d’una forma divertida sobre el futur de la comarca, que puguin compartir les seves idees, somnis i propostes!  
Organitzacions, empreses i administració.
Quins són els reptes principals de la Garrotxa des de la prespectiva de la teva associació, organització, empresa o administració? Les vostres veus també són Fem Garrotxa. Hem creat unes fitxes de detecció de reptes,
Per respondre en línia clica aquí: Fitxa Fem Garrotxa
Per respondre en paper descarrega’t aquest material i fes-nos arribar els resultats a [email protected] o la bústia Fem Garrotxa del teu municipi.

#FemGarrotxa [email protected]