Taller Fem Garrotxa per adolescents (12 – 16 ANYS)

FEM GARROTXA, les vostres veus compten!

És un moment històric per la Garrotxa. Per primera vegada, tota la comarca s’ajunta per parlar dels reptes i les oportunitats que té la nostra comarca, i per crear juntes i junts el Pla Estratègic de la Garrotxa 2030, per guiar-nos i coordinar-nos durant la propera dècada.

em Garrotxa és el nom del procés participatiu per a la creació del PLA ESTRATÈGIC DE LA GARROTXA 2020-2030. Un procés únic que es proposa conèixer l’opinió, les propostes i els punts de vista de totes les persones de la Garrotxa en relació a 5 eixos, que són: Planeta, Persones, Prosperitat, Pau i Aliances.

És per això, que us presentem una proposta per recollir les veus de la mainada de 12 a 16 anys a través d’una dinàmica d’una hora, trobareu tota la informació a aquests tres documents, cliqueu per descarregar-vos-els:

Document 1:

Sessió del Taller, és sols una proposta per tal de facilitar la sessió, però no està tancada. Ens encanten les formes creatives i és obert a diferents metodologies!

Document 2:

Llenç del taller, és recomenable que hi hagi una còpia per alumne/jove o una còpia per grup. L’objectiu és obrir un espai perquè els joves reflexionin d’una forma divertida sobre el futur de la comarca, que puguin compartir les seves idees, somnis i propostes!

Document 3: 

– Buidatge de la informació, escull el format: en format .xlsx o en format .ods

L’objectiu és obrir un espai perquè els joves reflexionin d’una forma divertida sobre el futur de la comarca, que puguin compartir les seves idees, somnis i propostes!

Un cop acabat el taller us convidem a compartir-ne el resultat a les vostres xarxes socials (etiquetant a @femgarrotxa) i a enviar-nos-ho per  mail a [email protected]

#FemGarrotxa [email protected]